Go to Top

Baggrunden for Det Hele Menneske

Man skal forfølge sine drømme, tage en chance og ikke leve i frygt – leve helt og ikke halvt.

Derfor har jeg efter 15 år som indehaver og adm. direktør i CXR, valgt at træde ud og starte som selvstændig rådgiver indenfor bygherre-, virksomheds- og karriererådgivning, via Det Hele Menneske – Rådgivning med integritet.

Efter at have udarbejdet Masterafhandlingen Det Hele Menneske, er jeg ikke længere i tvivl om at vedvarende overskud, glæde og energi i hverdagen, skabes ved at vi som mennesker får opfyldt vores individuelle behov for eksistens, relationer og personlig vækst igennem et afbalanceret arbejds-, familie- og fritidsliv.

Dette fik mig til at stoppe op og forfølge mine egen personlige behov og drømme, herunder behovet for at kunne fastholde en høj etik og moral på tværs af forretnings- og familieliv samt at de administrative opgaver havde taget overhånd i hverdagen, hvilket medførte at jeg kom for langt væk fra mit oprindelige ønske om at gøre en forskel som rådgiver, afklare behov og skabe merværdi hos kunderne.

Med tak for en stor opbakning og forståelse!

LOGO-SORT-180x650

, , , , , , , ,