Go to Top

Baggrunden for Det Hele Menneske

Man skal forfĂžlge sine drĂžmme, tage en chance og ikke leve i frygt – leve helt og ikke halvt.

Derfor har jeg efter 15 Ă„r som indehaver og adm. direktĂžr i CXR, valgt at trĂŠde ud og starte som selvstĂŠndig rĂ„dgiver indenfor bygherre-, virksomheds- og karriererĂ„dgivning, via Det Hele Menneske – RĂ„dgivning med integritet.

Efter at have udarbejdet Masterafhandlingen Det Hele Menneske, er jeg ikke lÊngere i tvivl om at vedvarende overskud, glÊde og energi i hverdagen, skabes ved at vi som mennesker fÄr opfyldt vores individuelle behov for eksistens, relationer og personlig vÊkst igennem et afbalanceret arbejds-, familie- og fritidsliv.

Dette fik mig til at stoppe op og forfÞlge mine egen personlige behov og drÞmme, herunder behovet for at kunne fastholde en hÞj etik og moral pÄ tvÊrs af forretnings- og familieliv samt at de administrative opgaver havde taget overhÄnd i hverdagen, hvilket medfÞrte at jeg kom for langt vÊk fra mit oprindelige Þnske om at gÞre en forskel som rÄdgiver, afklare behov og skabe mervÊrdi hos kunderne.

Med tak for en stor opbakning og forstÄelse!

LOGO-SORT-180x650

, , , , , , , ,
Sider: