Go to Top

Baggrunden for Det Hele Menneske

Man skal forf√łlge sine dr√łmme, tage en chance og ikke leve i frygt – leve helt og ikke halvt.

Derfor har jeg efter 15 √•r som indehaver og adm. direkt√łr i CXR, valgt at tr√¶de ud og starte som selvst√¶ndig r√•dgiver indenfor bygherre-, virksomheds- og karrierer√•dgivning, via Det Hele Menneske – R√•dgivning med integritet.

Efter at have udarbejdet Masterafhandlingen Det Hele Menneske, er jeg ikke længere i tvivl om at vedvarende overskud, glæde og energi i hverdagen, skabes ved at vi som mennesker får opfyldt vores individuelle behov for eksistens, relationer og personlig vækst igennem et afbalanceret arbejds-, familie- og fritidsliv.

Dette fik mig til at stoppe op og forf√łlge mine egen personlige behov og dr√łmme, herunder behovet for at kunne fastholde en h√łj etik og moral p√• tv√¶rs af forretnings- og familieliv samt at de administrative opgaver havde taget overh√•nd i hverdagen, hvilket medf√łrte at jeg kom for langt v√¶k fra mit oprindelige √łnske om at g√łre en forskel som r√•dgiver, afklare behov og skabe merv√¶rdi hos kunderne.

Med tak for en stor opbakning og forståelse!

LOGO-SORT-180x650

, , , , , , , ,
Sider: