Bygherrerådgivning

At skabe et nyt hjem, en ny skole for vores børn, et nyt firmadomicil for medarbejderne eller en ny bydel for borgerene – handler om de menneskelige behov – behov der løbende ændres og som de fysiske rammer skal kunne tilpasses.

Bygherrerådgivning hos Det Hele Menneske tager afsæt i de mennesker behov – behov for trivsel på arbejdspladsen, behov for at kunne modtage indlæring, behov for tryghed i hjemmet eller behov for fremtidige udviklingsmuligheder.

Baggrund

Jeg er vokset op som bygherrerådgiver og startede i en alder af 21 år som indehaver, af det der blev et af Nordjyllands største arkitektfirmaer. Herigennem har jeg arbejdet med behovsafklaring, proces-, projekt- og byggeledelse igennem 20 år.

Min passion og fundamentet for mit nuværende virke, ligger klart i den indledende og afklarende fase – hvor de reelle behov og værdigrundlag bliver beskrevet sammen med mulighederne for at føre ønsker og behov ud i livet.

Specialer

  • Behovs- og procesrådgivning
  • Politisk beslutningsgrundlag
  • Vision og helhedsplanlægning
  • Udviklingsprojekter
  • Byggeledelse

Få afdækket de reelle behov og opnå tryghed gennem byggeprocessen, via professionel rådgivning

Har du brug for hjælp?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud