Go to Top

Jens Østergaard Madsen – Udlejer og fhv. Borgmester

Da jeg var borgmester i Nibe, brugte vi Kim Fihl som rådgiver til Kommunens største anlægsopgave, et nytænkende bygnings- og pædagogisk skolerenoveringsprojekt.

Kim Fihl har høj faglig kompetance, giver professionel rådgivning, har stor indsigt og en god indlevelsesevne – man er aldrig i tvivl om, at han er “bygherrens mand”.
Han sætter en personlig ære i, at projektet lykkes, ligesom han styrer økonomi, tidsplaner og byggeproces med sikker hånd.

Samtidig med, at han er “bygherrens mand”, har han en formidabel evne til også at lytte til brugerne sådan, at bygherrens og brugernes ønsker forenes.

Personligt har vi også brugt Kim Fihl til flere store private byggeprojekter.
Vi er ejere af en af Nibe bys smukkeste private ejendomme – Nibe Apotek – bygget i 1880.
Ejendommen er beliggende i Nibes hjerte med Nibe kirke som nærmeste nabo. Ejendommen er omfattet af en bevarende lokalplan og er registreret i det internationale bygningsregister – SAFE – i højeste klasse.

Vi har totalrenoveret ejendommen – renoveret smukke herskabslejligheder – indrettet moderne penthouse lejlighed og sidst ombygget og indrettet Nibe Apotek efter nutidens krav.

At rådgive og styre sådanne projekter stiller store krav til forståelse for bygningsetik – økonomisk indsigt – samt evnen til at samarbejde med offentlige myndigheder, entreprenører, håndværkere og bygherrer – Kim Fihl mestrer disse egenskaber.

Jens-Østergaard-rund250

Jeg oplever Kim Fihl som:
– faglig kompetent…
– behagelig at samarbejde med…
– med en god indlevelsesevne…
– empatisk…
– evnen til at se i helheder…
– med en smittende latter…
– vedholdende i forhold til målet…

Hvis jeg skal gennemføre nye projekter, er jeg ikke i tvivl – Kim Fihl er den første, jeg kontakter

, , , , , , ,
Sider: