Go to Top

Statsaut. revisor Jørgen Jensen – Partner, Redmark

Kim er særdeles dynamisk med et meget stort personlig drive og dygtig til meget hurtig at danne sig overblik over en problemstilling – det være sig af ledelsesmæssig, økonomisk eller juridisk karakter.

Dette har medført, at Kim har magtet at være involveret i alle led i firmaet – fra personaleansvar til indhentning og forhandling af alle væsentlige kontrakter, fremlagt projekterne og været involveret i planlægning af de større projekter – forhandlet med pengeinstitutter og i øvrigt bestridt de øverste ledelsesmæssige opgaver.

I kraft af hans overblik, viden og drive, kan han – måske ind imellem for nogle – virke utålmodig for at tingene skal ske hurtigere, men Kim er som leder meget vellidt og respekteret blandt firmaets ansatte, kunder og samarbejdspartnere.

Indenfor økonomi, hvor samarbejdet har været specielt tæt, har vi konstateret, at Kim er særdeles stærk – også i kraft af hans uddannelse som byggeøkonom.

Kims viden om økonomi ligger klart over, hvad man normalt forventer af ledelsen i en virksomhed og omfatter også en central viden om både virksomhedsdrift, regnskabsforhold og skat.

Jørgen-Jensen-rund250

Især i de senere år, har Kim arbejdet meget med forretningsudvikling – også uden for arkitektområdet – hvilket han har gjort med stor overbevisning. Han har vist, at han er særdeles dygtig til at se nye ideer, forretningsområder m.v.

Jeg kan medgive Kim Fihl min bedste anbefalinger, ligesom eventuelle henvendelser kan rettes til undertegnede. 

, , , , , , , , ,
Sider: