Go to Top

Personlig rådgivning

Personlig rådgivning

Uanset om du er i gang med at planlægge din spirende karriere eller sidder på 20. år som virksomhedsindehaver, er der behov for personlig udvikling og sparring.

Vi har alle behov for at vende ideer, behov og √łnsker i en uvildig og neutral atmosf√¶re, uden at f√łle os truet¬†eller presset af forretningsparter, familie eller venner – et fristed hvor vi kan v√¶re os selv¬†uanset behov i forretningsm√¶ssig, personligt eller famili√¶rt¬†regi. Tavshedspligt en selvf√łlge.

Baggrund

Igennem 12 år har jeg arbejdet professionelt med personlig udvikling i personligt regi, som leder igennem ledere, bestyrelsesmedlem og i rolle som mentor og coach.

Min passion for personlig rådgivning tager udgangspunkt i de individuelle menneskelige behov, der i varierende grad dækker over tryghed i hverdagen, frihed, relationer og personlig vækst. Dette opnås igennem vores arbejds-, familie- og fritidsliv og danner fundament for vores livsglæde.

Specialer

  • Karriere r√•dgivning
  • Coaching- og mentorforl√łb
  • Balance i¬†arbejds-, familie- og fritidsliv
  • Livskvalitet og overskud i hverdagen
  • Mindfulness

Få balance mellem karriere, arbejds-, familie- og fritidsliv og opnå energi og overskud i hverdagen !

[vc_teaser_grid grid_columns_count=”2″ grid_content=”teaser” grid_layout=”title_thumbnail_text” grid_link=”link_post” grid_link_target=”_self” grid_template=”grid” grid_layout_mode=”fitRows” orderby=”date” order=”DESC” grid_posttypes=”post” grid_categories=”personligraadgivning” grid_teasers_count=”2″ grid_thumb_size=”300×180″]
[vc_teaser_grid grid_columns_count=”1″ grid_content=”teaser” grid_layout=”title_thumbnail_text” grid_link=”link_post” grid_link_target=”_self” grid_template=”grid” grid_layout_mode=”fitRows” orderby=”date” order=”DESC” grid_posttypes=”post” grid_categories=”personligeudtalelser” grid_teasers_count=”1″ grid_thumb_size=”300×180″]
Sider: